Transportbanden en bufferbanden
Transportbanden leveren wij in diverse afmetingen en variaties. Eventueel koppelbaar en leverbaar met verschillende bandsnelheden. Deze banden zijn uitermate geschikt voor het transport van potplanten, trayís en doosjes.Wij maken ook transportbanden op maat aan een stuk tot een lengte van wel 300 meter, deze kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. De bufferbanden welke wij leveren worden onder andere toegepast voor het verzamelen van potplanten of trayís.
   
Steenwolverwerkingslijn
In opdracht van een waterplantenkwekerij in Aalsmeer hebben wij een steenwol-verwerkingslijn ontwikkeld voor het volledig automatische transport van steenwol blokjes. Hierbij worden de steenwolblokjes automatisch gedepalletiseerd en op een bufferband geplaatst, vervolgens worden deze in rijen afgeduwd op een kettingbaan, nat gesproeid en opengesneden, hierna vind het planten plaats.Ook voor het verwerken van steenwol matten hebben wij diverse oplossingen bedacht.
   
Overgewaswagens
In opdracht van een aantal klanten hebben wij diverse overgewaswagens gebouwd. Deze overgewaswagens worden gebruikt voor het water geven, bespuiten en transporteren van potplanten en boompjes. Hiervoor zijn diverse uitvoeringen en afmetingen mogelijk, tot wel 90 meter breedte.
Snoeimachines
Voor het machinaal terug-snoeien van uw gewas hebben wij diverse uitvoeringen zoals een verrijdbare uitvoering ,rijdend over de kweektafel en op de monorials.
   
Traydrukker
hier diverse uitvoeringen van trede drukkers.
   
Afstrooiers
Enkele voorbeelden van afstrooi-machines o.a voor het doseren van kiezels op een waterplanten kwekerij. En het winterklaar afstrooien van het gewas bij een vasteplanten kwekerij
   
Diverse producten
Hier een aantal fotos van diversen machines of projecten zoals ,Pergola,Etiketten aanbrengen,een baanbesturing met op/afwikkelunit,wikkeltafel voor de grafische industrie.